foto’s van projecten

Carport

Deze is uitgevoerd als ongeïsoleerde sporenkap, Ik heb kleine dakelementen ter plaatse gemaakt. Daardoor waren deze snel en zonder dure hijsvoorziening te plaatsen.

Opbouw G. van Barneveldstraat 2 + 4

Complete opbouw van een tweekapper. Ik verzorgde ontwerp, tekenwerk, bouwvergunning en inkoop van prefab wand- en dakelementen. De overige werkzaamheden zijn uitgevoerd met de bewoners van de buurpanden.

Terrasafscheiding

Dit hek is gemaakt van relatief goedkoop vurenhout, waarbij de constructie is aangepast aan de kwaliteit van het hout. Alle vlakken zijn goed afwaterend en het geheel staat los van de grond. Hierdoor krijgt het hout niet de kans om vocht op te nemen, waardoor het minder werkt. Zo beschermt de verflaag het hout blijvend en ontstaat er dus geen houtrot.

Laden in de trap

De ruimte onder de trap was een vrije en onbereikbare ruimte. Door deze laden ontstaat een ruime, nuttige opbergplaats.  Bijvoorbeeld voor regenkleding, handschoenen, mutsen en sjaals en ander kleine spullen die niet op de kapstok passen.

30-1-14  Nieuwe demo lade gemaakt. Extra oplossing voor schuine trede, door middel van een “draai lade”. Te openen zonder handgreep door middel van “push on to open”

Dressoirkast

Gemaakt van grenen vloerdelen en massief grenen hoekribben. De maatvoering is afgestemd op TV en radio-apparatuur. Voor de deuren van de TV-ruimte is een speciaal scharniersysteem ontworpen, zodat de deuren naar binnen draaien. Hierdoor ontstaat vrij zicht op de TV.

Veranda van Lariks en gelaagd glazen dak.

Prieel

Vervaardigd van resthout  van een gedemonteerde stijger. Dakbedekking is van twee lagen rietmaten met daartussen PE-folie. Daardoor is het goed waterdicht.

Tuin aanleg

Diverse: